Home ProductsGrinding Steel Balls

Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant

Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant

Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant
Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant
Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant
Product Details:
Place of Origin: Zhangqiu,Jinan city,Shandong province,China
Brand Name: ZW
Certification: ISO9001:2008
Model Number: 45#,60Mn B2,B3
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 25 tons
Price: Negotiable
Packaging Details: container bags ,steel drum
Delivery Time: 1-3 weeks after the advance
Payment Terms: L/C, T/T
Supply Ability: Annual output 50000-80000tons
Contact Now
Detailed Product Description
Heat Treatment: Water Quenching Or OilQuenching Breakage Guarantee: No Breakage Upon Delivery
Hardness: HRC 60-68 Service: One-stop Service
Application: 1,mine 2,cement Plant 3,power Station Model Number: 45#,60MN,B2,B3

                                  Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant

Grinding Media Ball Mill Ball For Cement Plant :

1) No deformation

2) High hardness Good wear resistant

3) Size:Dia20mm-150mm

4) Breakage<1%

5) Certification: ISO9001,SGS.

2.jpg

 

Grinding Ball Forged Steel Ball Chemical Elements and Detail Hardness

2.jpg

 

Grinding balls-forged steel balls production line

 

1) Forged

Raw material →Cutting →Heating → Water quenching → Tempering

.jpg

 

2) Hot Rolling Ball

 

Raw material →Hot Rolling Mill → Water Quenching → Tempering

HOT ROLLING.jpg

 

Packing:

Steel drum (800-950kg per drum) 

Container Bag (1000kg per bag) 

package new.jpg

 

Testing:

.jpg

 

Jinan Zhongwei established in 2000 , we are a leading manufacturer and professional exporter grinding balls in China.Our Company is located in Zhangqiu,Jinan City, Shandong Province, China.Our company covers an area of 15000 square meters,now we have 150 staff, including 13 technical staff .Annual output is 50000 tons to 80000 tons .

Main products : forged steel ball, cast iron ball ,grinding rod, cylpebs

We have exported to 20 more countries, UAE,Zambia,South Africa,Peru,Chile,

Australia,UK,USD,Turkey and so on.

.jpg

 

Our Advantages

1. Jinan Zhongwei has 16 years production experience and complete purchasing,

testing,service system 

2.We keep continuous adjustment and improvement according to the customers requirement at the last 10 years.

3. On the basis of satisfied customers 50,000 tons demand, Jinan Zhongwei has more 30,000 tons to 50,000 tons production capacity for the new cooperative partner.

4. Stable price system - 12 months price validity

5. Payment terms ( Negotiate)

 

 

Grinding steel ball application : 

1) Cement Plant

2) Copper Mining,Gold Mining,Silver Mining,Aluminum Mining,Nickel Mining

3) Power Stations

4) Chemical Engineering

_.jpg

 

FAO:

1.    Can you provide samples for free?

Answer: Yes, we glad to provide free samples.

 

2.    Are you a manufacturer or a trading company?

Answer: We are a manufacturer, and we have independent export qualification.

 

3.    What kind of payment you can accept?

Answer: T/T , L/C, Paypal,Western Union

 

4.    How about your quality control?

Answer: 100% check before delivery to ensure the products quality.

 

5.    If I send an inquiry ,when can you reply ?

Answer: We will reply to you asap.If we cannot not, we will tell.

 

6.    How about your packing?

Answer:Container bags & Steel drum with wooden pallets or iron pallets

 

7.    Do you have any certificate ?

Answer : We have obtained ISO9001:2008, and now we have accpeted SGS and BV inspection,according to the customer's need, we can accpet any third party test.

 

8.    How about your strength?

Answer: We are a professional manufacturer of forged steel balls and cast balls, with about 16 years’ experience in this field . Our products are widely welcome by the domestic and foreign customers.

 

9.How about your delivery time? (25 tons)

Forged balls : 7-10 days after deposit 

Cast balls : 10-15 days

We sincerely welcome customers from both at home and abroad to come to negotiate business with us. We are committed to with you to establish long-term cooperation.

 

Our serious promise: supplying you with high quality products, competitive prices, timely delivery, and satisfactory service. We are always insisting on the theory of "Credit Goal, Client First, and Mutual Profits". Let's build a better future.

 

Contact Details
Jinan  Zhongwei  Casting And Forging Grinding Ball Co.,Ltd

Contact Person: Mr.Stevin Liu

Tel: +8613905419961

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Contact

Address: Lejia,Puji Town,Zhangqiu Jinan city,Shandong Province,China

Factory Address:Lejia,Puji Town,Zhangqiu Jinan city,Shandong Province,China

  • Tel:86-531-83215819
  • Worktime:8:00-18:00
  • Contact Person: Mr. Stevin Liu
  • Mobile Site